Jelentkezés vadásztanfolyamra

Félintenzív állami vaddászvizsga tanfolyam
Tanfolyam dátuma: 2021-05-28
Helyszín: Zsámbéki Medence Vt. vadászház, Pest, Tök, 0133/1 hrsz.
Jelentkezési határidő: 2021-05-28
Félintenzív állami vadászvizsga tanfolyam indul Zsámbékon. Kiváló tapasztalt oktatókkal, komplex tananyaggal és gyakorló lövészettel.
Jelentkezés
Intenzív állami vaddászvizsga tanfolyam
Tanfolyam tervezett dátuma: 2021-06-18
Helyszín: Ráckevei Lőtér Duna Lövész Egyesület, Pest, Ráckeve,
Jelentkezési határidő: 2021-06-18
Az induláshoz hiányzó jelentkezők száma: 4
2021. június 18-tól állami vadászvizsga felkészítő tanfolyamot tartunk! Ráckeve Duna Lövész Egyesület (lőtér) oktatási helyszínekkel indul új képzésünk. Oktatóink több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek, gazdag ismeretanyagukat több mint tíz éve színes előadások, gyakorlati bemutatók tartásával adják át. A vadászvizsgára történő felkészítés mellett, legfőbb célunk annak a szemléletnek a bemutatása, melynek megismerésével hallgatóink elindulhatnak a vadászemberré válás útján. Az előadásokat és a gyakorlati foglalkozásokat egymást követő napokon tartjuk. Jelentkezni még lehet!
Jelentkezés
Állami vadászvizsgára felkészítő tanfolyam Győrben
Tanfolyam tervezett dátuma: 2021-06-18
Helyszín: TESZÖV, Győr-Moson-Sopron, Győr, Czuczor Gergely u. 18-24
Jelentkezési határidő: 2021-06-18
Az induláshoz hiányzó jelentkezők száma: 6
Félintenzív állami vadászvizsgára felkészítő tanfolyam indul Győrben. Oktatóink több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek, gazdag ismeretanyagukat több mint tíz éve színes előadások, gyakorlati bemutatók tartásával adják át. A vadászvizsgára történő felkészítés mellett, legfőbb célunk annak a szemléletnek a bemutatása, melynek megismerésével hallgatóink elindulhatnak a vadászemberré válás útján. Az előadásokat és a gyakorlati foglalkozásokat döntően hétvégi napokon tartjuk. Jelentkezni még lehet! A tanfolyam díja 160.000,- Ft.
Jelentkezés
Állami vadászvizsgára felkészítő tanfolyam Veszprémben
Tanfolyam tervezett dátuma: 2021-06-19
Helyszín: Veszprém, Gerenda u., Veszprém, Veszprém, Gerenda u. 4.
Jelentkezési határidő: 2021-06-19
Az induláshoz hiányzó jelentkezők száma: 6
Félintenzív állami vadászvizsgára felkészítő tanfolyam indul Veszprémben. Oktatóink több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek, gazdag ismeretanyagukat több mint tíz éve színes előadások, gyakorlati bemutatók tartásával adják át. A vadászvizsgára történő felkészítés mellett, legfőbb célunk annak a szemléletnek a bemutatása, melynek megismerésével hallgatóink elindulhatnak a vadászemberré válás útján. Az előadásokat és a gyakorlati foglalkozásokat döntően hétvégi napokon tartjuk. Jelentkezni még lehet! A tanfolyam díja 160.000,- Ft.
Jelentkezés