Jelentkezés

Vadkárfelmérés - Vadkárképviselet Fejér és Komárom-Esztergom Vármegye
Tanfolyam tervezett dátuma: 2024-07-25
Helyszín: OMVK Fejér Vármegyei Területi Szervezet Oktatóterme, Fejér Vármegye, Székesfehérvár,
Jelentkezési határidő: 2024-07-25
Az induláshoz hiányzó jelentkezők száma: 8
Vadkárfelmérés – vadkárképviselet tanfolyam július 25,26,27,28.

A NAK által generált vadkárérvényesítési helyzetben fontosnak tartjuk, hogy a vadászatra jogosultak megfelelő felkészültséggel rendelkezzenek a szemléken, ahol azokat az elengedhetetlen észrevételeket és nyilatkozatokat meg kell tenniük, melyek alapján a jogérvényesítésük megalapozott lesz.

A tanfolyam célja, hogy a vadászatra jogosultak képviselői és alkalmazottai megfelelő ismeretanyaggal legyenek felvértezve egy-egy vadkáros eljárásban. Ismerjék az egyes eljárás típusok rendjét, jogalapját és az azokban való részvételi és nyilatkozattételi lehetőségeket. Ismerjék meg a vadkárfelmérés módszertanát és legyenek alkalmasak a szakértői munka tevékeny nyomon követésére és esetleges hibáinak észrevételezésére. Megtanulhatják és kipróbálhatják a Vadkárkalkulátor működését és megismerhetik előnyeit. A tanfolyam költsége elenyésző a szakmai képviseletre megbízott szaktanácsadó vagy magánszakértő díjához képest.

A tanfolyam ára: Négy napos képzés: 100.000,- Ft/fő (78.740,- + ÁFA) A képzésen résztvevő a képzési díjban megkapja a Vadkár c. könyvet is, valamint a Vadkárkalkulátor első használatához szükséges 3 ajándék kreditet.

Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.

A tanfolyam díja számlaküldés után a Vadkárszakértők Nonprofit Kft. 12029004-01335275-00100003 számú számlaszámára utalással fizetendő.
A tanfolyam indulásáról tájékoztató mailt küldünk, melyre válaszul kérjük a számlázási adatokat írják meg, Név-Cím-szükség esetén adószám.